LED‑світильник чи світильник з LED лампою?
2021-10-31 23:13:11

Вибираючи світильники, часто виникає питання, що краще вибрати, LED-світильник чи світильник з LED лампою. Адже LED-світильник здебільшого дорожчий та ще й коли перегорить, то прийдеться замінювати цілий світильник. Хоча звісно, якщо ви електрик або просто маєте весь необхідний інструмент та велику жагу до майстрування, то вам під силу все. Але давайте таки серйозно.

- За тривалість світіння, як LED-лампи, так і LED-світильника найбільше відповідає трансформатор. У лампочці він маленький, вмонтований всередину корпуса. Натомість у LED-світильнику він нормальних розмірів. Саме тому час роботи LED-світильника набагато більший.
- Важливим елементом, як LED-лампи, так і LED-світильника, є самі діоди. У LED-світильнику на відміну від лампи їх набагато більше, тому в разі перегоряння одного, різниці ви не побачите.
- При виборі вбудованих світильників обов'язково зверніть увагу на висоту опущення стелі. Висота більшості світильників для LED ламп становить min 6см. LED-світильник можна знайти до 3см.

Тому обираючи можна опиратись лише на зовнішній вигляд. якщо ви досі не знаєте що обрати, ми завжди готові допомогти з вибором.